تعبیر خواب، یک علم و فن مهم است که جایگاه بزرگی دارد، چرا که از ویژگیهای پیامبران است و هر کسى شایستگى دستیابی به این علم و فن را ندارد، مثلا مرجع تقلیدی که در علوم اسلامى برتر از دیگران شناخته شده، ممکن است در مورد تعبیر خواب هیچگونه اطلاعات فنى نداشته باشد؛ بنابراین اینکه هر کس با دیدن خوابى، نزد ملاى محل یا امام جمعه شهر برود و خواهان تعبیر خواب خود باشد، امری غیر اصولى است.
محمدبن سيرين گويد:
اگر بيند كيسه درم و دينار يافت، دليل است به قدر آن معيشت و روزي بر وي فراخ شود. اگر كيسه را تهي بيند، تاويل به خلاف اين است و بعضي گويند اجلش نزديك است.
جابرمغربي گويد:
اگر درخواب كيسه خود را دريده بيند، دليل است راز او آشكار شود. اگر ديد كيسه دريده را دوخت، دليل كه رازش پوشيده بماند.
ابراهيم كرماني گويد:
اگر بيند كيسه با درم ضايع شد، دليل است كسي آن را پند دهد و نشنود. اگر بيند كيسه او گشوده بود و درم ها بريخت، دليل است از خصومت برهد.
حضرت امام جعفر صادق فرمايد:
ديدن كيسه تهي در خواب بر سه وجه است.
اول: تن مردم (تن آدمي).
دوم: راز پنهان.
سوم: درويشي (فقر و درماندگي).
منوچهر مطيعي تهراني گويد:
کيسه در خواب تعبير خاصي ندارد مگر اين که چيزي درون آن باشدکه تعبيرش نسبت به محتواي آن تغيير مي کند . معبران قديمي درباره کيسه پول زياد نوشته اند ولي امروز کيسه پول متداول نيست. اگر در خواب بينيد کيسه اي پاره همراه داريد راز شما فاش مي شود . اگر ببينيد کيسه اي داريد که سوراخ آن رفو شده است آبرو و نام نيک خود را به زحمت حفظ مي کنيد . کيسه سوراخ بيماري است از ضرر و زيان نيز خبر مي دهد.